Emigreren: Hoe gaat dat in zijn werk?

Ben je het slechte weer in Nederland helemaal zat? Of heb je de mogelijkheid om te beginnen met een geweldige baan in het buitenland? Dan kun je ervoor kiezen om naar een ander land te verhuizen. Dat is natuurlijk een vrij ingrijpende beslissing, die veel om handen heeft. Een verhuizing naar het buitenland vraagt om coördinatie en aandacht. De Gruiter internationale verhuizingen staat altijd voor je klaar om je te helpen bij deze spannende, maar ook lastige klus. Hier lees je iets meer over hoe dat precies in zijn werk gaat.

Zorgeloos emigreren met al je spullen

Als je gaat wonen op een geheel andere plek, heb je veel aan je hoofd. Het laatste dat je kunt gebruiken, is een verhuizing die niet slaagt. Daar zorg je voor door gebruik te maken van de koninklijke verhuisservice van De Gruijter. Met beleid en aandacht worden al je bezittingen ingepakt en vervoerd naar de plek van bestemming – dat nu Frankrijk, Amerika of China is. Met jarenlange ervaring en een professionele instelling garandeert De Gruijter een stressvrije overstap, waarbij al je spullen netjes en in optimale conditie vervoerd worden en aankomen.

De Gruijter zorgt overal voor

Bij het verhuizen van spullen naar het buitenland komt meer kijken dan je misschien denkt. Het is vrijwel nooit genoeg om eigendommen simpelweg in te pakken en te verschepen. Douaneformaliteiten, langdurige opslag, of het verhuizen van kwetsbare en grote objecten kan flink lastig zijn. Wil je je huisdier meenemen, of ben je bang dat je auto de verhuizing niet zonder krassen overleeft? Aan De Gruijter kun je internationale verhuizingen prima overlaten: overal wordt namelijk aan gedacht. Zo kun je geheel zonder zorgen naar het buitenland verhuizen, en tref je bij aankomst al je spullen die je mee wil nemen aan.